avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Reziliere contract furnizor telefonie mobila
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Reziliere contract furnizor telefonie mobila

Buna ziua,

Ma intereseaza daca pot rezilia contractul inainte de termen si fara a fii nevoit sa platesc despagubiri companiei telefonice cu care am contract pana in 2013.

Situatia se pezinta astfel:

- am activat un nr. de telefon in feb. anul acesta pe firma, el fiind introdus in grup.
- in luna iunie am observat ca desi acel numar era inclus in grup el nu beneficia de tarifele negociate ale acestuia.
- am facut o sesizare la serviciul clienti, au recunoscut ca au gresit si vor rezolva problema.
- problema a fost rezolvata intr-un mod favorabil tot lor.
Anume prejudiciul firmei mele fiind de 100 euro, (dupa recalcularea apelurilor efectuate de pe acel telefon pana in luna in curs), iar compania de telefonie imi restituie 60 euro ca si cum mi-ar fi reportat suma de la o luna la alta dar din motive contractuale nu poate sa imi reporteze mai mult de suma restituita.

In acest moment doresc sa reziliez contractul cu ei si doresc sa aflu daca prin faptul ca nu au respectat contractul semnat si stampilat, pot cere rezilierea fara a fi nevoit sa platesc daune catre ei pentru incetarea contractului inainte de termen.
Trebuie sa cititi cu atentie contractul pentru a cunoaste care sunt clauzele de reziliere si nu in ultimul rand, obligatiile partilor si sanctiunile pentru neindeplinirea lor. Fara studierea contractului, se pot face doar presupuneri asupra dreptului dvs. de a il rezilia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract servicii internet lucian0308 lucian0308 Acum 2 luni am facut un contract business personalizat cu o firma cred ca cea mai mare din Bucuresti care ofera servicii de internet la domiciliu. Prima ... (vezi toată discuția)
Anpc ori nu cunoaste legea 161/2010, ori are in componenta comisari incompetenti (eventual.......corupti)! CONSTANTINCINTAR CONSTANTINCINTAR Cu ceva timp in urma am cerut parerea, intr-un mesaj privat, domnisoarei/doamnei Andreea Lisievici in legatura cu dorinta mea de denuntare unilaterala a unui ... (vezi toată discuția)
Reziliere contracte telefonie mobila simonaileana simonaileana Buna ziua, Am semnat doua contracte pe 1 iunie si pe data se 14 factura a venit in valoare de 800 in conditiile in care aceasta trebuia sa fie in valoare de ... (vezi toată discuția)