avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA BUNURI MOBILE SI IMOBILE
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA BUNURI MOBILE SI IMOBILE

Buna ziua! In octombrie 2011 sotului meu i sa imutat o lipsa la inventar in valoare de 11000 de lei de catre societatea la care a lucrat constand in produse finite de de 6000 de lei si 5000 materii prime cu tot cu tva.
Sotul meu a recunoscut datoria urmand ca aceasta sa fie platita in rate iar societatea sa esaloneze datoria in rate lunare. Numai ca din moment ce a recunoscut datoria societatea la trimis la executor si ne-am trezit cu somatie de la executor pe suma recunoscuta. Din datorie s-a achitat suma de 6000 de lei ramanand ca suma de 5000 de lei sa fie achitata in rate lunare din feb pana in sept, intelegere facuta cu societatea si hartie trimisa la executor.
Nu am reusit sa platim 2 rate iar executorul ne ameninta ca vine cu politia sa puna sechestrul.
Ce e de facut in acest caz?
Mai este de adauga ca in produsele finite imputate o parte din ele existau si nu s-au luat in calcul si sunt in custodie la societate , aceasta refuzand sa i le dea sotului meu pentru a le valorifica si platii datoria.
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 22:39, 13 Iunie 2012
dvs ati facut o recunoastere a datoriei sau ati incheiat o tranzactie cu firma ?
sotul a recunoscut datoria la notar
din pacate mare lucru nu prea aveti ce sa faceti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita de catre societate de leasing florynela florynela Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat. Pentru o datorie de 5000 lei adica aproape 65 de zile intarziere la plata, societatea de leasing face cerere ... (vezi toată discuția)
Somatie la plata intretinerii merlinskl merlinskl Buna ziua Ma poate ajuta cineva in legatura cu pasi care trebuie facuti ca sa pot esalona datoriile catre asociatia de propietari... Am primit o somatie de ... (vezi toată discuția)
Credite- imposibilitate plata ContSters313331 ContSters313331 Buna ziua! Am cumparat produse electronice de la Flanco cu plata in 60 de rate lunare , am dus ratele pana la capat imediat dupa ce-am achizitionat ... (vezi toată discuția)