avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi salariale

Buna ziua, am si eu o nelamurire:
- lucrez intr-o companie nationala mare
- am fost plecat in detasare 3 (trei) saptamani unde am lucrat 12 (doisprezece) ore pe zi inclusiv in weekend
- am adunat astfel 312 ore lucrate intr-o luna
- salarul de baza este calculat pentru 168 ore/luna
- ce as putea face pentru a primi remuneratia financiara pentru orele lucrate in plus ?
Orice sfat este binevenit deoarece as dori sa merg in instanta pentru acest lucru
Va multumesc si astept raspuns cat mai repede
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:28, 13 Iunie 2012
Detasarea este una , iar delegarea este alta ... in care din aceste doua situatii ati fost?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare adema1980 adema1980 Buna ziua, Am o nelamurire legata de modalitatea de stabilire a orelor suplimentare. Dupa cum se stie orele suplimentare de platesc in luna in care s-au ... (vezi toată discuția)
Pontaj ore suplimentare covi covi Lucrez intr un spital de stat , in care se fac si ture de noapte .Vreau sa verific daca pontajul este corect In luna octombrie am 14 ture de cate 12 ore si ... (vezi toată discuția)
Munca in schimburi - pontaj - plata Gabriela Negrut Gabriela Negrut Buna ziua, Nu stiu exact cum se procedeaza corect insituatia urmatoare: o firma de paza, are angajatii cu cim de 8h/zi. Cu toate acestea angajatii lucreaza ... (vezi toată discuția)