avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie pilonul 2
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie pilonul 2

În cazul în care voi beneficia de pensie la o vârsta mai mică de 65 de ani (datorită încadrării într-o grupă de muncă), beneficiez de pensia din pilonul 2 la acea dată sau la împlșinirea vârstei de 65 de ani?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:48, 17 Iunie 2012
Bineinteles. Atunci cand veti implini varsta standard redusa de pensionare veti beneficia de pensie din pilonul pentru care ati contribuit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot iesi la pensie? petea petea Sunt nascut pe 23-01-1953 Am 36 ani vechime in munca, din care 31 ani si 8 luni, in grupa a II a de munca. Cand pot iesi la pensie? Cu cat se reduce exact ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata femei Ana Agapi Ana Agapi sunt nascuta in iulie 1957, am 35 ani de vechime din care 25.5 ani in grupa II. cand pot solicita pensie anticipata si care va fi penalizarea? multumesc. (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta boban81 boban81 Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna cand pot iesi la pensie?Sunt nascut in 1953 luna 6 am o vechime de 10 ani la grupa 1,11 ani si 11 luni la grupa 2 si 8 ani la ... (vezi toată discuția)