avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... tabel definitiv creante
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

tabel definitiv creante

Buna ziua,
Dupa pronuntarea sentintei prin care se solutioneaza contestatiile la tab preliminar, art. 74 (1), spune ca, de indata, admin. jud. va inregistra la tribunal si va afisa la sediul sau, tabelul definitiv.
Ce inseamna, de indata - in ziua pronuntarii sentintei, sau dupa comunicarea acesteia, prin posta, odata cu motivarea?
Cu stima,
Andrei
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 04:29, 15 Iunie 2012

Ce inseamna, de indata - in ziua pronuntarii sentintei, sau dupa comunicarea acesteia, prin posta, odata cu motivarea?

Asa cum observati si dvs legiuitorul nu a mentionat un interval de timp fix
de indata = in cel mai scurt timp
Din punct de vedere procedural adm/lichidatorul va depune tabelul definitiv
-dupa data solutionarii tuturor contestatiilor
- pana la urmatorul termen de continuare a procedurii in dosarul de fond

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distributie in faliment in lipsa unui tabel definitiv de creante MIXAM MIXAM Sold in contul de lichidare cca 500.000 lei Tabelul de creante nu cuprinde creantele salariale, sesizat sindicul de salariati pune in vedere adm jud sa refaca ... (vezi toată discuția)
Am de recuperat de la o firma o suma mare de bani nina_2005ro nina_2005ro Buna ziua, sunt administratorul unui srl si am de recuperat de la o firma o suma de bani. Firma a intrat in faliment anul trecut, am depus documentele ... (vezi toată discuția)
Plan de distributie MIXAM MIXAM Daca pe rolul instantei se afla o contestatie la tabelul definitiv de creante asupra careia nu s-a pronuntat instanta, este posibila distributia de catre ... (vezi toată discuția)