Buna ziua,doresc sa stiu ce as putea sa fac sa il fortez cumva pe fostul meu sot sa schimbe numele meu din talonul masinii,masina pe care si-a insusit-o dupa ce am divortat(eu ne avand permis).Am avut nenumarate discutii pe acesta tema de-a lungul timpului,dar nu a facut nimic.Pentru ca deasemenea la inceputul fiecarui an platesc impozitul masinii,iar apoi "ma rog" de el ca sa-mi recuperez banii. Multumesc anticipat.
Mergeţi la poliţie şi spneţi-le că vreţi să schimbaţi talonul, întrucât în urma divorţului nu mai aveţi acelaşi nume. Explicaţi-le situaţia şi probabil vă vor învăţa ce să faceţi.
Ca sa plateasca sotul impozitul trebuie sa fie proprietar, iar in aceasta calitate sa-si inscrie pe rol fiscal autoturismul dupa ce se radiaza de pe numele dvs, deci nu va ajuta sa schimbe talonul.. nici n-ar putea.
Solicitati de la administratia financiara certificat fiscal, mergeti la notar si partajati bunul, apoi la financiar pt radiere, apoi.. ii trantiti actele in brate fostului, el o va pune pe rol, se va duce la RAR, apoi la inmatriculari auto. cam asa