avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... buletin expirat - xerocopie dupa sentinta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

buletin expirat - xerocopie dupa sentinta

mi-a expirat buletinul de identitate nu am originalul hotararei de divort ci doar o copie ,ce trebuie sa fac ?
unde pot merg sa mi se puna o stampila sa fie conform cu originalul?
La instanta care a pronuntat hotararea de divort. Va va trebui o cerere de legalizare, atatea copii xerox cate exemplare doriti, taxe de timbru judiciar de 2 lei pentru fiecare exemplar si 0,15 lei timbru judiciar. Interesati-va mai intai la arhiva pentru ca e posibil sa fie necesara si programarea dosarului, in functie de instanta cererea se va depune la arhiva/registratura si veti fi programat pentru ridicarea actelor. Programul variaza de la instanta la instanta, cel mai bine ar fi sa verificati pe site-ul judecatoriei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinte divort si partaj ysis81 ysis81 buna ziua. In urma divortului si partajului am investit sentintele ca fiind definitive, am primit exemplarul cu stampila si timbru, dar oficiul de cadastru la ... (vezi toată discuția)
Hotarire de divort lilistiuca lilistiuca in urma cu 11 ani am divortat, iar acum 6 ani m-am recasatorit. toate bune si frumoase, dar cind m-am recasatorit , mi-au oprit originalul hotaririi de ... (vezi toată discuția)
Hotarare de divort legalizata ContSters307192 ContSters307192 Buna ziua,am un var si vrea sa se recasatoreasca ,dar nu are o hotarare de divort originala ca sa poata prezenta la starea civila,poate depune o copie ... (vezi toată discuția)