avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbare

Buna ziua.Va rog frumos sa dati un sfat in urmatoarea problema>Sunt incadrat ca statistician medical la un spital,nu sunt asistenta , cu un salariu net de 800 Ron.
In anul 2006 am terminat facultatea la ID obtinand diploma de Inginerie economica, specializarea inginerie economica in agricultura.Intrebarea mea este, daca se poate folosi aceasta diploma in cadrul spitalului, eventual prin transformarea postului, sau incadrarea in alt post cu salariul mai mare,cu aceeasi domeniu de munca , acind in vedere faptul ca peste 7-8 ani ma pensionez.Ma gindesc ca cineva cu studii superioare incadrat are salariul mai mare.Cu deosebita stima.Multumesc.
Este fara obiect inaintarea unei astfel de cereri ,motivele le-am expus destul de clar,nici transformarea unui post fix dintr-un compartiment medical intr-un post TESA si nici suplimentarea statului de functii aprobat mai ales cu un post TESA nu au corespondent in realitatea practica dintr-un spital de stat in prezent.
Daca utilizatoarea doreste sa depuna o astfel de cerere ,este dreptul dumneaei sa o faca....
Ultima modificare: Luni, 18 Iunie 2012
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare post?promovare? michelina1971 michelina1971 Buna ziua, vreau si eu un raspuns competent pentru problema mea. Sunt asistent medical principal -statistician, incadrata in serviciul de statistica si ... (vezi toată discuția)
Promovare?????? michelina1971 michelina1971 Avand un de cumul de functii, (statistician + asistent medical) , functia de statistician, este din aceeasi grupa cu cea de economist? Asa cum am mai scris in ... (vezi toată discuția)
Salariu pentru studii superioare coren coren Salariu pentru studii superioare se acorda si daca functia de baza este de alta specializare? De exemplu functia de baza asistent medical, studii superioare ... (vezi toată discuția)