avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se elibereaza copie dupa procesul- verbal de cercetare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se elibereaza copie dupa procesul- verbal de cercetare la fata locului ?

Am asistat la cercetarea locului faptei in calitate de parinte al minorului vatamat iar la terminarea cercetarii am solicitat o copie , un exemplar al procesului-verbal incheiat in acest sens insa am fost refuzat spunandu-mi-se ca nu se elibereaza copii dupa acesta. Oare este corect ? As dori sa am o copie ca sa o pot studia acasa in liniste si nu intr-un birou oficial . Ce ar trebui sa fac ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 11:01, 14 Iunie 2012
este un act de cercetare penala si nu este accesibil publicului pina la finalizarea cercetarilor. Cercetarea penala nu este publica spre deoasebire de dosarul aflat la instanta de judecata.
puteti analiza orice act dupa trimiterea in judecata a persoanei vinovate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura post-nup, admitere studiere dosar penal caroll caroll Buna ziua. Am solicitat aprobare Parchetului, pentru studierea dosarului de cercetare penala, in care am avut calitatea de parte vatamata, la un an dupa ... (vezi toată discuția)
Trauma psihica minor ContSters115884 ContSters115884 Buna ziua!Daca un minor (2 ani si sase luni) asista la un incident de natura penala -tatal batut de un individ in fata minorului-suferind o trauma pshihica ... (vezi toată discuția)
Studierea unui dosar penal aflat la organul de cercetare penala alexandra.a1404 alexandra.a1404 Cum se solicita de catre partea vatamata, procurorului, studierea personala (nu prin avocat) a unui dosar aflat in faza de cercetare penala? In scris, printr-o ... (vezi toată discuția)