avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie copil

buna ziua!
am un baiat de 16 ani. in iulie va pleca la o academie sportiva din strainatate unde va si continua scoala. in aceste conditii as vrea sa stiu cum se procedeaza in legatura cu alocatia de stat pentru copii, pentru ca nu stiu daca va trebui sa informez primaria, voi mai primi acea alocatie sau nu?#-o
va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 19:57, 16 Iunie 2012
Alocatia se acorda pana la 18 ani sau pana la terminarea studilor. Chiar daca el nu frecventeaza o foma de invatamant aici in Romania, alocatia o v-a primi in continuare, de preferat sa aibe un cont deschis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil modimpex modimpex buna ziua! am un baiat de 16 ani care a plecat la studii in strainatate. deoarece aici nu mai frecventeaza scoala, as dori sa stiu daca mai primeste alocatie. ... (vezi toată discuția)
Alocatie întreținere din partea parintelui jana22 jana22 Buna ziua am o mica problema ,am o cunostinta ce a divortat si in urma divortului a ramas sa-i plateasca alocatia copilului sau ,au trecut 16 ani si copilul ... (vezi toată discuția)
In decembrie 2020 dirigintele ne-a ajutat pe toti sa primim alocatia ... Da.euM Da.euM In decembrie 2020 dirigintele ne-a ajutat pe toti sa primim alocatia dupa implinirea varstei de 18 ani, am primit alocatia pana in iunie, dupa aceea din iulie ... (vezi toată discuția)