avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nereguli salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nereguli salarizare

si eu sotul meu lucram la aceeasi firma. Eu mi-am bagat lichidarea in noiembrie anul trecut. si intrebarea mea este nu erau obligati sa imi trimita fisa fiscala prin posta? Sotul meu sofer si-a bagat lichidarea in 17 mai. ei nu prea reusesc sa ajunga in data de 10 sa isi ridice fluturasul si mai este cand nu si-l iau. Problema sta in felul urmator am primit fluturasul pe mai si am observat ca are platite doar 2 zile de concediu neefectuat. imediat am sunat sa lamurim fiindca si eu sunt referent resurse umane si folosim acelasi program. si i-am cerut fluturasii de pe ian feb mart si apr. nu vrea sa mi dea. l-am rugat si pe sotul meu sa ii ceara fiindca concediu nu si-a luat decat pe ian 2 zile. s-ar putea sa il fi trecut ei in legal cand nu au avut de lucru dar nu mi se pare logic si nici nu cred ca e voie fiindca angajatul trebuie sa isi faca foaie prin care solicita concediu. daca ar fi inregula sa imi dea fluturasii sa vad cand a fost trecut in concediu. ce pot sa ii zic. sau pot sa o dau la itm ?

va multumesc
ioana ciotea

Alte discuții în legătură

Drept la concediu, inainte de concediu crestere copil virginia77 virginia77 Sotul a lucrat la BGS in Bucuresti,iar pe data de 12.04.2011 a intrat in concediu crestere minor. A beneficiat de bani pe concediu pentru anul 2010, iar pentru ... (vezi toată discuția)
Demisie - salarii restante Dana_Trandafir Dana_Trandafir Va rog sa ma ajuati si pe mine in urmatoarea problema : cum imi pot recupera cat mai repede salariul restant (300 dif oct + nov. + dec.+ o saptamana ian + zile ... (vezi toată discuția)
Sfarsit indemnizatie cioteai cioteai Copilul imi face doi ani in 9 august.Intrebarile mele sunt: De cand trebuie sa ma intorc? Firma e obligata sa ma ea sau trebuie sa intreb daca pot sa ma ... (vezi toată discuția)