avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

ma intereseaza daca s-a mai schimbat ceva la legea pt indemnizatie de crestere copil?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:55, 15 Iunie 2012
Nu s-a schimbat nimic .. ultimele modificari aduse OUG nr.111/2010 au fost aduse prin OUG nr.124/2011 ...

Daca va intereseaza cuantumul indemnizatiei acesta a ramas la fel .. nu s-a modificat procentul la 85%.
freeelis a scris:

Daca va intereseaza cuantumul indemnizatiei acesta a ramas la fel .. nu s-a modificat procentul la 85%.

Nu cumva procentul a ramas 75%?

Cred ca nu s-a inteles sensul postarii, Valeriu ... am spus ca: cuantumul a ramas la fel .... nu s-a modificat la 85% .. nicidecum nu am spus ca s-a modificat la 85% ...;)
Asa este, cred ca am citit eu de la dreapta la stanga.
Scuze!
:bow:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de mamica balutagabriela balutagabriela S-a modificat ceva in acest an in ce priveste acordarea indemnizatiei pentru concediu crestere copil? S-a scurtat perioada de cotizare inainte de nasterea ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil gianimov gianimov Buna seara, numele meu este Gianina si as dori sa stiu exact daca s-a modificat OUG 124/2011 si care sunt mai exact aceste modificari. (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Elisabeta C. Elisabeta C. Voi beneficia de prevederile legislatiei actuale privind cuantumul indemnizatiei si durata concediului maternal (copil nascut pe 22 sept. 2010) si stiu ca de ... (vezi toată discuția)