avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de mamica
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de mamica

S-a modificat ceva in acest an in ce priveste acordarea indemnizatiei pentru concediu crestere copil? S-a scurtat perioada de cotizare inainte de nasterea copilului?
Ultima modificare: Luni, 19 Noiembrie 2012
balutagabriela, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:41, 20 Noiembrie 2012
Modiifcarile aparute la OUG nr.111/2010 le gasiti in Legea 166/2012 privind aprobarea OUG 124/2011 pentru modificarea si completarea unor acte normative care reglementeaza acordarea de beneficii de asistenta sociala

[ link extern ]

O modificare importanta este marirea cuantumului indemnizatiei de la 75% la 85% din media veniturilor nete realizate in ultimele 12 luni .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil gianimov gianimov Buna seara, numele meu este Gianina si as dori sa stiu exact daca s-a modificat OUG 124/2011 si care sunt mai exact aceste modificari. (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil gyannyna gyannyna Buna ziua ! As dori si eu sa stiu care este modul de calcul al salariului pe perioada CCC. Mentionez faptul ca lucrez in cadrul M.A.I. si din cate am inteles ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil cu handicap cretu01 cretu01 Buna seara! Sunt in concediul de crestere a baietelului meu in varsta de 1 an si 8 luni (nascut in iunie 2012). Cand avea varsta de 1 an (iunie 2013), ... (vezi toată discuția)