avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... RETURNARE BANI
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

RETURNARE BANI

Buna ziua.
Am incheiat un contract cu o firmapentru a pleca in strainatate,numai ca timp de 2luni s-a tot amanat plecarea...Ce pot face pe cale legala pentru ca firma sa-mi returneze banii?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Andreea Constantin , Consilier juridic 14:37, 14 Iunie 2012
Depinde ce clauze de reziliere a contractului ati convenit.
in contract scrie ca pot recupera doar 30%din suma ,in termen de40 zile...dar plecarea nu s-a efectuat din cauza firmei...nu se poate face nimic?credeti ca sunt sanse de castig in instanta?multumesc
Ultima modificare: Joi, 14 Iunie 2012
gi-jane2, moderator
Nu s-a prevazut nicio sanctiune pentru neindeplinirea obligatiilor contractuale de catre firma?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze contract carmen_cammi carmen_cammi daca nu s-a respectat contractul de firma catre client ,ce pot face? multumesc f mult! (vezi toată discuția)
Cum procedez sa anulez/ reziliez unilateral un contract de servicii, ... VIORICA MADALINA MANU VIORICA MADALINA MANU Cum procedez sa anulez/ reziliez unilateral un contract de servicii, pentru neindeplinirea de catre prestator a obligatiilor legale? ANPC nu m-a ajutat. ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o firmă – cum pot recupera avansul plătit? sorel_66 sorel_66 Bună ziua, În data de 20.08.2024, am încheiat un contract de furnizare și montare panouri fotovoltaice. Conform contractului, mi s-a solicitat achitarea ... (vezi toată discuția)