avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general BILANT RECTIFICATIV
Discuție deschisă în Contabilitate în general

BILANT RECTIFICATIV

AM CONSTATAT CA LA BILANTUL DEPUS ON LINE PENTRU ANUL 2011 S-A PRODUS O EROARE LA CONTUL DE PROFIT SI PIERDERE,ADICA LA CHELTUIELI DE AMORTIZARES-A TRECUT O SUMA MAI MARE.SE POATE DEPUNE BILANT RECTIFICATIV?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:43, 14 Iunie 2012
Nu mai puteti sa faceti nimic, nu se poate discuta de bilant rectificativ pentru 2011. In anul 2012 faceti corectarile contabile asupra erorilor adica asupra cheltuielilor introduse gresit prin contul 1174 si in bilantul anului 2012, la notele explicative la bilantul lui 2012, veti detalia situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificarile pe exercitiul curent cig2008 cig2008 Am facut inchiderile din exercitiul financiar precedent, am depus situatiile financiare, insa am omis sa inregistrez niste comisioane. Pot sa fac rectificarile ... (vezi toată discuția)
Eroare contabila- omitere factura anul precedent vioop vioop Am o factura de mobilier cu data de 30 noiembrie 2011 care nu a fost inregistrata. Am constatat omiterea ei in luna ianuarie. Cum o inregistrez avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Modificare bilant 2012 ? ciobanc ciobanc in mai am avut control de la itm si am fost obligata sa refac pontajele pe anul 2012 ; am depus declaratii 112 rectificative ; in mod firesc s-au modificat ... (vezi toată discuția)