avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1187 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA RAMBURSARE TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

RAMBURSARE TVA

O societate are de recuperat TVA , dar are si de plata datoriile la salarii-catre Bugetul Asig.Soc. si Bugetul de Stat , cum procedez , bifez la decontul de TVA pentru rambursare ? Sau se face o cerere catre DGFP sa compenseze sumele ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: alina40 , utilizator 14:46, 14 Iunie 2012
Sumele nu se compenseaza automat pe baza de cerere, trebuie intai solicitata rambursarea prin bifarea rubricii respective din decontul de tva, iar apoi daca se aproba rambursarea, ANAF-ul face initial compensare si apoi plata (daca mai ramane ceva de restituit)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare tva carmen morogan carmen morogan am o firma ca are activitatea intrerupta,din anul 2005 si are de recuperat TVA,se poate face cerere de compensare cu datoriile catre buget? si ce trbui ... (vezi toată discuția)
Tva cordos22 cordos22 In urma unui import am TVA de recuperat la luna octombrie 2011. Vreau sa compensez cu impozit pe microintreprindere si cu datorii aferente salariilor. In ... (vezi toată discuția)
Rambursare tva midadu midadu O societate comerciala are de recuperat 9700 ron tva si de plata 8400 ron la bugetul de stat (valoare formata din majorari impozit profit si o amenda). Cum isi ... (vezi toată discuția)