avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general chitanta falsa sau adevarata!
Discuție deschisă în Contabilitate în general

chitanta falsa sau adevarata!

Am fost la medicul de familie pentru o adeverinta. Am platit 10 ron, in schimb mi-a dat o chitanta.
De unde stiu ca acea chitanta este adevarata?
Are o stampila cu "Cabinet medical individual..." pe care e un cnp si mai are una, pe care apar datele cabinetului,adresa si cif-ul cred...
Nr. chitantei este scris de mana, chitanta neavand o serie a ei.
In stanga sus scrie "Seria VS AAA nr." si atat.
Doar unde scrie "CHITANTA Nr" este trecut un numar .
Este falsa sau asa trebuie sa fie?
Ma gandesc ca de un chitantier nu e greu de facut rost
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:22, 14 Iunie 2012
Dar cum ati vrea sa arate o chitanta?
Daca aveti toate elementele de indentificare este ok.
Pentru serviciile prestate, cabinetele medicale trebuie sa utilizeze case de marcat. Deci, cabinetul medical trebuia sa va elibereze bon fiscal.
thran a scris:

Dar cum ati vrea sa arate o chitanta?
Daca aveti toate elementele de indentificare este ok.

pai in locul nr.chitantei putea sa scrie si "basescu" ...eu ma refeream la faptul ca e doar o hartie.
dabelea rodica a scris:

Pentru serviciile prestate, cabinetele medicale trebuie sa utilizeze case de marcat. Deci, cabinetul medical trebuia sa va elibereze bon fiscal.

pai si sa inteleg ca daca nu mi-a dat bon fiscal, a incalcat legea?
@sorin222
pai in locul nr.chitantei putea sa scrie si "basescu" ...eu ma refeream la faptul ca e doar o hartie.

OK, am inteles ca este o hartie simpla, poate sevetel sau alta hartie ........, dar va contraziceti [EDITAT- OFFTOPIC]
Are o stampila cu "Cabinet medical individual..." pe care e un cnp si mai are una, pe care apar datele cabinetului,adresa si cif-ul cred...
Nr. chitantei este scris de mana, chitanta neavand o serie a ei.
In stanga sus scrie "Seria VS AAA nr." si atat.
Doar unde scrie "CHITANTA Nr" este trecut un numar .

Offtopic-editat moderator.
Ultima modificare: Joi, 14 Iunie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

Alte discuții în legătură

Chitantier intreprindere individuala elrobby2002 elrobby2002 Buna ziua, am o nelamurire legata de chitantierul pe care il voi folosi pe Intreprindere Individuala. Am cumparat un chitantier si sub \\"Am primit de la ... (vezi toată discuția)
Pfa traducator, am cif, pot sa iau casa de marcat ? oliviacarmen oliviacarmen Ajutor! Sunt PFA traducator, inregistrat la ANAF (am CIF), dar nu la ORC(nu am CUI). Vreau sa-mi iau casa de marcat. Pot? Am vazut ca din unul din actele ... (vezi toată discuția)
Chitantiere personalizate teo30967 teo30967 imi puteti spune va rog daca chitantierele cu care se incaseaza intretinerile trebuie sa fie personalizate ? as vrea daca se poate articolul din lege unde ... (vezi toată discuția)