avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... angajare cu dosar penal pentru furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

angajare cu dosar penal pentru furt calificat

Buna ziua!
Fratele meu este arestat pentru furt calificat. Avocatul ne a sfatuit sa ii facem rost de o declaratie (daca este corect spus), din partea unei societati comerciale, in care sa isi exprime intentia de a l angaja dupa iesirea din arest. Ce ar trebui sa contina o asemenea declaratie?

Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 08:24, 17 Iunie 2012
Cred ca ar trebui sa arate increderea in nevinovatia fratelui dvs (am presupus ca nu este inca condamnat) , iar in eventualiatea in care ar fi deja condamnat, sa se arate ca se doreste a i se da posibilitatea sa dovedeasca indreptarea condamnatului, dandu-i aceasta sansa prin angajarea pe postul de...
sa se specifice ca societatea x, in cazul in care inculpatul va fi judecat in stare de libertate sau i se va aplica o pedeapsa cu inchisoarea cu suspendare ,il va angaja .
Cui trebuie sa i se adreseze cel care face declaratia, judecatoriei? Sau trebuie sa fie o declaratie pe propria raspundere?
Ultima modificare: Vineri, 15 Iunie 2012
prof81, utilizator
ar puea instantei care judeca cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt combustibil minutza1982 minutza1982 Deci , nici nu stiu cum sa incep fratele meu a fost complice la furt de combustibil el fiind taximetrist a mers doar dupa cei doi care erau hotii , dar ceea ce ... (vezi toată discuția)
Arestarea la domiciliu Robertgj Robertgj Buna ziua,am si eu o nelamurire cu privire la arestarea la domiciliu.Este privativa de libertate sau neprivativa de libertate? (vezi toată discuția)
Furt deosebit de grav andrei geanina andrei geanina a furat din patrimoniul statului cu mai multe persone prejudiciul fiind de 2 miliarde unul fiin la prima abatere iar al doilea fiind recidivist la ce pedepsa ... (vezi toată discuția)