avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt combustibil
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt combustibil

Deci , nici nu stiu cum sa incep fratele meu a fost complice la furt de combustibil el fiind taximetrist a mers doar dupa cei doi care erau hotii , dar ceea ce nu inteleg si nu este corect este ca i-au prins i-au arestat , nu se tine cont ca fratele meu este la prima abatere si cei doi erau recidivisti nu inteleg de ce nu l-au putut cerceta in stare de libertate si acum este in penitenciar si procesul se tot amana si unul dintre hoti este liber cum este posibil asa ceva va rog sa ma ajute cineva imi este frica pentru viata cumnatei mele si a nepotului meu deoarece acela care este liber este recidivist si deja a fost pe la locul ei de munca daca vrea sda se razbune ?? va rog ajutati-ma !!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:23, 4 Iunie 2010
Parerea mea este ca daca avea avocat angajat avea sanse mari sa fie cercetat si judecat in stare de libertate.
In prezent, sansele de a fi pus liber sunt reduse si va mai dura pana la pronuntarea hotararii de condamnare daca va primi o pedeapsa cu suspendare.Inca mai puteti sa va angajati avocat.
Daca va primi o pedeapsa cu executare sansele vor scadea si mai mult...pentru apel...

avocat Claudiu Lascoschi
Angajati cel mai bun avocat din zona! Are sanse sa fie pus in libertate.
Din nefericire, fratele dvs.a savarsiti fapta de complicitate la infractiunea de furt calificat,prev.de ar.26 rap.la art.209 al.2 lit.a(produse petroliere din conducte) c.pen.,fapta sanctionata cu inchisoarea de la 3 ani la 15 ani.
Se vor aplica si disp.art.118 lit.b-confiscarea speciala a lucrurilor care au servit la savarsirea infractiunii,respectiv se va confisca si autovehiculul condus de acesta.
Nimeni nu se poate pronunta cu privire la motivele pentru care a fost pus in libertate unul dintre inculpati,necunoscand actele si lucrarile dosarului,dar ar fi bine daca cumnata dvs,care este amenintata de acesta sa poate dovedi aceasta situatie si sa formuleze plangere impotriva acestuia la parchet,pentru a se lua masuri de protectie fata de aceasta si fata de copil,dar si pentru a se dispune incarcerarea sau reincarcerarea inculpatului aflat in stare de libertate.
In limita posibilitatilor financiare,ar fi recomandabil sa fie angajat un avocat care sa ii asisgure apararile fratelui dvs,in mod profesionist

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat stancel stancel am mai intrebat in forum dar nu am primit raspunsuri clare.Prietenul meu este inchis pentru furt calificat si a primit 29 de zile arest preventiv.Avocatul a ... (vezi toată discuția)
Hot in libertate mirela07 mirela07 Va rog, sa-mi spune-ti, in cazul in care un suspect marturiseste fapta, organele competente ar trebui sa solicite un mandat de arestare preventiva?Am avut ... (vezi toată discuția)
Arestarea femeii gravide morebyte morebyte Am o speta si ma bat cu morile de vant, poate ma ajuta cineva ca de cateva zile tot caut si nu gasesc ceva concret desi toata lumea vorbeste ca exista. ... (vezi toată discuția)