avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cauza declinata in favoarea sectiei de contencios ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cauza declinata in favoarea sectiei de contencios administrativ, citatie necomunicata pana in prezent

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati! Am un dosar pe rol incepand cu data de 13.10.2011 care initial a fost inaintat catre litigii de munca .Judecatorul a haotarat ca nu este de competenta lor si a fost trimis la arhiva pentru a fi mutat catre contencios administrativ.Problema este ca nici pana astazi nu am primit termen.
Ce pot face sa gasesc dosarul pentru a primi un termen ?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Maria2006 , utilizator 05:41, 6 Februarie 2018
Plecase de la litigii de munca dar nu l-au gasit la contencios administrativ. Eu nu lucrez in domeniul juridic si nu ma pricep foarte bine, dar, asa au zis cei de la arhiva. Nu stiu cum sa mai procedez deoarece dosarul meu este din 13.10.2011 si suntem in luna 06.2012 si eu nu am primit termen nici pana in prezent.
Bună ziua!
Mama mea a decedat. În timpul vieții a avut pe numele ei, ca asociat unic, un SRL, de care în fapt m-am ocupat eu inclusiv investiții, având cadrul legal o procura pentru drepturi depline pe perioada nedeterminata (semnătura, reprezentare, etc).
Suntem 3 mostenitori, eu sora mea și tata, doar ca sora mea nu dorește momentan declanșarea succesiunii după mama.
Amândoi sunt de acord ca eu sa administrez societatea, de care de altfel m-am ocupat.
As dori sa știu dacă este suficient un act notarial prin care sora mea si tatăl sa își dea acordul sa pot prelua societatea, practic pentru a înlocui pe mama in actele de la Registrul Comerțului, ca asociat unic, fără a declanșa succesiunea.
Dacă exista o alta cale legala, alta decât succesiunea , pentru a rezolva aceasta preluare.
Mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2018
Maria2006, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 2/2013 - recurs iccj adrianef adrianef Am pe rol la ICCJ un recurs pe conflict de munca cu termen in martie 2013. Conform Capitolul III - Dispozitii tranzitorii si finale din Legea 2/2013Legea ... (vezi toată discuția)
Judecare conflicte de munca Paradiso Paradiso Buna ziua, O contestatie la o decizie de sanctionare disciplinara depusa pe 5.02.2014, a primit termen si s-a judecat pe 5.03.2014. O alta contestatie ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinta - arhivele nationale cristiannegru cristiannegru Tatal meu a dat in judecata Arhivele Nationale pentru eliberarea unei adeverinte de munca din care sa rezulte salariile si sporurile cu caracter permanent ... (vezi toată discuția)