avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie revolutionar
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie revolutionar

Buna. Sunt nascut si locuiesc in Timisoara.In 1989 am participat la revolutie la marsuri de protest,meetinguri,dupa caderea regimului comunist in Timisoara fara a fi persoana marcanta si fara a fi ranit. Mai pot obtine certificat + pensie de revolutionar?

Multumesc Toate cele bune

Cel mai recent răspuns: Andreea Constantin , Consilier juridic 16:23, 15 Iunie 2012
In opinia mea, nu mai puteti obtine acum, dupa 22 de ani, un astfel de certificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de revolutionar lazarica18 lazarica18 Care sunt actele necesare obtinerii unui certificat de revolutionar? Si daca se mai pot depune? (vezi toată discuția)
Erou in revolutie adrian27z adrian27z Am fost inpuscat in revolutia din 1989 nam primit nimic ma poate ajuta cieva sa-mi recuperez drepturile? (vezi toată discuția)
Cum sa dobandesc drepturi prevazute in legea 34/2004 ileanatudorache ileanatudorache Buna ziua, Sunt urmas al revolutiei din 89 si doresc sa intru in posesia unor drepturi stipulate in lege. Legea e mare si cu multe drepturi,insa numai usi in ... (vezi toată discuția)