avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Masuri Boc - pensionarii militari
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Masuri Boc - pensionarii militari

Stimati colegi, propun ca in cel mai scurt timp sa ne intalnim acolo unde se fac legile pompieristic si pe genunchi. Guvernul Boculet a luat decizii fara a lua in consideratie ca am plecat din sistemul militar pe baza unei legi164/2001, care permitea sa mai lucram inclusiv in domeniul public, adica am parasit sistemul in niste conditii, alminteri trebuia sa se faca o selectie si sigur daca stiam ca niste rataciti de guvernanti iau niste masuri neconstitutionale, nu ieseam. Daca facem memorii sau discutii pe forum o sa ne bage in seama nimeni sau in cel mai fericit caz primim un raspuns de la un referent in 30 de zile. Propun ca in cel mult 2 zile o intalnire in garnizoana iar cel tarziu joi -9 ianuarie-in Bucuresti, ocazie cu care ne mai reintalnim. Trebuie sa ne mobilzam! Tf. 0723702528
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:55, 3 Ianuarie 2009
:offtopic: Interventie moderator
Nu adresati aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschideti acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.

Urmariti raspunsurile date pe celalalt topic deschis de catre dvs
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public sony_kelly sony_kelly as dori un raspuns va rog vreau sa concurez pe postul de operator rol intr-o primarie si as dori sa aflu daca facultatea de administratie publica ma ajuta ... (vezi toată discuția)
Personalul contractual devine functionar public georgia14 georgia14 Directorul unei institutii publice subordonata consiliului local, care face parte din personalul contractual, poate deveni functionar public in temeiul art.13 ... (vezi toată discuția)
Este dreptul meu -supravietuirea- redialboss redialboss buna seara nu stiu unde sa ma mai adresez , sunt bolnav din anul 2005 am 37 ani o vechime ... (vezi toată discuția)