avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA spatiul comercial si TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

spatiul comercial si TVA

Persoana fizica intentionez sa cumpar un spatiu comercial situat intr-un bloc nou la parter direct de la dezvoltator. As vrea sa fac un mic magazin alimentar. Cum ar fi mai bine? Sa-l cumpar pe persoana fizica, apoi sa-mi fac firma si sa-l pun la dispozitia firmei cu contract de comodat sau sa-mi fac mai intai firma si sa-l cumpar direct pe firma pt. a deduce ulterior TVA-ul? multumesc anticipat pt. raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 18:45, 14 Iunie 2012
Bine ar fi sa il cumparati pe societate. Dupa cumparare orice imbunatatire pe care o veti aduce va fi cheltuiala deductibila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie/investitie in baza unui contract de comodat - recuperare tva CAI2010 CAI2010 O societate comerciala (platitoare de TVA) are sediul social si punctul de lucru (autorizatie pentru camere de inchiriat) intr-o casa care apartine ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat claudiaP claudiaP Buna ziua, Pentru un spatiu unde isi desfasoara activitatea un magazin s-a intocmit contract de comodat. Fiind comodat nu am factura, deci nici cheltuiala. ... (vezi toată discuția)
Achizitie autoturism dana erdei dana erdei Buna ziua, Va rog aveti amabilitatea de a imi da un raspuns in cazul achizitiei autoturism in leasing de la o societate din tara se poate deduce tva de ... (vezi toată discuția)