avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... acte infoliate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

acte infoliate

Buna ziua .Mi s-a spus ca actele infoliate nu mai sunt valabile la notar.. este adevarat? si in ce conditii? mai exact m-ar interesa daca in cazul unui divort la notar sau starea civila e vreo problema daca certificatul de casatorie este infoliat saueste vorba doar despre actele care necesita legalizari? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:57, 15 Iunie 2012
Cu respectivul certificat,infoliat cum spuneti dumneavoastra aveti probleme si la pasaport. Aparatele care scaneaza cedrtificatele nu permit scanarea certificatului in acest caz astfel ca persoana este indrumata catre starea civila sa solicite alt certificat.Posibli sa mai fie probleme si in alta parte.
Daca divortati la notar certificatul infoliat nu poate sa va foloseasca intrucat pe certificat notarul trebuie sa va aplice o stampila ca ati divortat. In schimb daca divortati la starea civila e ok intrucat ofiterul de stare civila va opreste certificatul spre anulare. De asemenea nu puteti apostila certificatul intrucat nu are cum sa va aplice stampila fiind plasticat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate,certif.de casatorie in sua ili47 ili47 Situatia : cetatean roman stabilit in SUA ,casatorit tot in SUA ,are Carte de Identitate provizoriu in Romania ,unde scrie lipsa certif de casatorie .Am ... (vezi toată discuția)
Certificat de casatorie strain recunoscut in romania anymor anymor Buna seara! Stie cineva ce acte trebuie depuse la Oficiul de stare civila pt a se elibera un certificat de casatorie aici in Romania daca, casatoria a avut ... (vezi toată discuția)
Acte casatorie edicon edicon Eu sunt romanca si vreau sa ma casatoresc cu un cetatean german.Momentan sunt in Germania,am fost la starea civila sa intrebam de ce acte am eu nevoie din ... (vezi toată discuția)