avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Desfiintare asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Desfiintare asociatie de proprietari

In L 230/2007 nu se stipuleaza nimic pe aceasta tema. Totusi cum trebuie procedat?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 19:23, 17 Iunie 2012
De ce vreţi să se desfiinţeze asociaţia?
Au fost vandute f multe ap. au sosit alti proprietari. Acestia vor un alt statut, alta denumire a asociatiei etc.
Pai asta faceti, modificati statutul, denumirea asociatiei, adaptarea la noua legislatie...
Acestea sunt firesti si se fac conform Legii 230/2007 si HG 1588/2007.
De ce sa desfiintati ceva care exista cand este mai usor sa modificati aproape orice?
Am facut acum 3 ani aceasta schimbare. Am intocmit un nou statut, am schimbat sediul si adresa asociatiei, am modificat numele asociatiei...
Dupa ce am obtinut incheierea judecatoreasca, am mers la finante, am depus copii ale acesteia, am ramas cu acelasi cod fiscal, am avut continuitate cu furnizorii si i-am instiintat (fara nici o graba) ca avem alta denumire si alt sediu... Am reinoit contractele tot asa fara nici o graba...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa hotarare judecãtoreascã infiintare asociatie, consecinte maria_bucheru maria_bucheru suntem o asociaţie de proprietari înfiinţată în 1999 în baza anexei 2 din legea nr. 114 din 1996, deci fără încheiere judecătorească. ... (vezi toată discuția)
Statut nou asociație de proprietari Viorel Ariton Viorel Ariton Dacă Asociația de Prop. are statut încă de la înființare, din anul 2003,mai trebuie sa facă încă unul? (vezi toată discuția)
Se poate constitui asociatie in aceste conditii? Almaris Almaris Intr-un imobil cu 27 de apartamente exista 4 apartamente care s-au vandut unor persoane, acestea devenind proprietari. Restul sunt in posesia unui singur ... (vezi toată discuția)