avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie de proprietari, ,,concediu administrator''???
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie de proprietari, ,,concediu administrator''???

Buna ziua. Domnul administrator de asociatie, are un salariu, care a fost votat........ aprobat..... si toate cele. Bun, AM INTELES, ......munceste, trebuie platit!!!! O.K.!!!! Dar beneficiaza si de concediu de odihna???? Al ,,nostru administrator'', in fiecare an, anunta ca in perioada,,,.............. nu se fac incasari. Asta insemnand aproximativ 10-12 zile in fiecare an. In aceasta perioada dansul tebuie sa fie platit??? adica salariul dansului ,,merge'' in continuare sau pentru acele zile cat a lipsit i se va opri din salariu o cota parte aferenta zilelor ,,nelucrate''???? Cu mult respect, va multumes anticipat!!!
Orice angajat are dreptul la concediu de odihna platit.
Sunt si eu curios: Dvs lucrati? Aveti concediu de odihna si firma trebui sa va plateasca?
In codul muncii, sectiunea I, capitolul III - CONCEDIILE, Art.141- Efectuarea si compensarea concediului de odihna alineatul (3) Angajatorul este obligat să acorde concediu, până la sfârşitul anului următor, tuturor salariaţilor care într-un an calendaristic nu au efectuat integral concediul de odihnă la care aveau dreptul.

in perioada concediului salariatul sta acasa si primeste banii pt concediu, iar pe stat figureaza in concediu de odihna, chiar daca vine la lucru si este platit nu semneaza stat de plata pt. prestatia efectuata, intr-o luna de zile se face un singur stat de plata .
Buna ziua,

Ma intereseaza si pe mine subiectul dar din alta perspectiva. Administratorul nostru este PFA si avem contract de prestari servicii. Acesta o sa isi ia concediu de odihna 2 saptamani in aceasta vara si cum nu are inlocuitor pentru activitatea sa sunt curios daca trebuie sa il platim pentru aceste 15 zile de concediu sau nu. Daca era angajatul nostru atunci nu ma interesa dar cum nu beneficiem de un serviciu in acea perioada imi pare normal sa nici nu platim acel serviciu.

Mai astept unele pareri avizate.
Administratorul dvs chiar daca este PFA are drept la concediu de odihna el in afara de acele incasari mai are si alte activitati de facut de calculat listele de intretinere, de ridicat facturi, de depus declaratii, calculat stat de plata. Faceti Dvs. aceste lucruri pentru el in aceste 2 saptamani? Asociatia are cont bancar? De ce nu platiti in contul bancar? Presedintele asociatiei de proprietari poate sa tina locul in aceste 2 saptamani este legal si obligatoriu si este stipulat in lege. De ce nu o face? Aveti si comitet executiv membri acestuia de ce nu incaseaza intretinerea in timpul concediului administratorului. Aveti comitet executiv?

Alte discuții în legătură

Angajarea unui admin in timpul c.o al titularului sanda65 sanda65 Ca orice salariat administratorul are dreptul la un concediu de odihna. In acest timp poate fi angajat (activitatea unui admin este una continua ) un economist ... (vezi toată discuția)
Concediu administrator, casier, contabil laurab82 laurab82 buna seara, va rog frumos sa-mi spuneti cum este corect si legal sa am concediu de odiha daca eu sunt in asociatia de proprietari administrator,casier si ... (vezi toată discuția)
Salariu si concediu de odihna pentru administrator asociatie de proprietari adinamanuelacozma adinamanuelacozma Buna ziua! Am si eu o nelamurire si sper sa ma puteti ajuta: un angajat =administrator asociatie proprietari= cu c.i.m. pe timp partial (2h/zi, ... (vezi toată discuția)