vreau sa va intreb si eu cate ceva pe dumneavoastra si sper sa primesc si un raspuns: am un prieten care a imprumutat pe cineva cu niste bani e vorba de 2500lei'iar acea persoana nu vrea sa-i mai dea bani si el tot o suna si zice ca ii da....azi la sunat persoana respectiva si ia zis ca-i da bani,si ia dat intilnire intr-un loc si el a simtit ceva iar apoi ia zis el sa vina in alt loc asa a facut numai ca la locu respectiv a vazut niste masini suspecte dar sa riscat si sa dus langa persoana care avea sa-i dea bani...ia intins bani si el ia luat dar ia aruncat jos apoi cineva dintr-o masina ia facut o poza cu telefonul...daca era politia nu ii punea catusele direct pe mana?el banuie ca ea s-ar fi dus la politie....pozele din cate stiu eu in instanta nu au nici o valoare...asa este?i se poate intimpla ceva?deci el nu a luat bani,a fugit.
Daca trebuia sa-i restituie un imprumut ce putea sa "simta", dimpotriva trebuia sa vina cu niste martori sa incheie o chitanta ca s-au restituit banii. Prietenul dvs.cred ca facea ceva ilegal de s-a ferit sa primeasca banii si i-a aruncat pe jos.
Atata tim cat este vorba despre un imprumut intre prieteni sau cunostinte , nu vad care ar fi motivul pentru care ar trebui sa ii fie teama prietenului dvs
Sa mearga cu martori si sa urmeze sfatul dnei.avocat .
Sa speram ca nu exista alte "dedesubturi" ale sumei pe care ar trebui sa o primeasca imprumutatorul.
Parte vatamata
mirelaaura
am cuparat o masina de cu tot ce se putea face pentru a cumpara o masina intr un cuvant cumparator de buna credinta.Am aflat de la RAR precum masina are ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda
Fanfan12
Am fost oprit de catre un echipaj de politie si legitimat. (mergeam pe trotuar cu inca 2 persoane noaptea pe la 3). Politistii erau intr-un logan gri fara ... (vezi toată discuția)