avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma in romania
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma in romania

vreau sa-mi deschid firma in Romania, dar cu activitate in afara tarii, imi poate raspunde cineva daca am nevoie de autorizatie Intracom.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 18:48, 16 Iunie 2012
Mi intai inregistrezi societatea in tara si mentionezi faptul ca firma poate deschide filiale, sucursale in tara si in strainatate . celelalte sedii le deschideti ulterior .
tuteli a scris:

autorizatie Intracom.

Nu exista asa ceva ... Poate va referiti ca daca este nevoie de inregistrare in registrul operatorilor intracomunitari ... Operatiunile pentru care este necesara inregistrarea in acest registrul sunt cele prevazute de art. 158 indice 2 Cod fiscal.
Luati in considerare aspectul ca sucursala in alt stat se deschide conform prevederilor legale ale acelui stat in materia desfasurarii activitatilor specifice societatilor comerciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actele necesare pentru inregistrarea unei sucursale in romania de catre o firma din ue Liviu Piora Liviu Piora Bna ziua, Intre actele necesare pentru inregistrarea unei sucursale se cer documentele contabile ale firmei din UE. Documentele contabile=bilantul anual ... (vezi toată discuția)
Diferente intre punct de lucru si susursala irina.comardici irina.comardici Buna ziua, Poate sa ma lamureasca cineva in privinta diferentelor intre punctul de lucru si sucursala? Care sunt avantajele si dejavantajele fiecareia ... (vezi toată discuția)
Crerea unei filiale a unei companii canadiene pcristian43 pcristian43 Dupa cum scrie titlul, as vrea sa deschid o filiala a unei firme de jocuri video de origine canadiana insa, cu sedii si in SUA. Vreau sa stiu, ce proceduri ... (vezi toată discuția)