avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

banca

va rog sa-mi spuneti ce sa fac in situatia in care mi-am refinantat toate creditele si mi-am inchis toate conturile la zi,am depus toti banii care am fost instintat de consilierul bancii in ziua respectiva si am primit si o adeverinta de la consilier ca am achitat integral toate datoriile catre banca,dupa o saptamana am primit mesaj ca mai am de achitat o suma de bani,eu cred ca unii consilieri nu-si fac treaba si aflam mai tarziu ca santem raportati biroului de credit.
Cel mai recent răspuns: Andreea Constantin , Consilier juridic 16:21, 15 Iunie 2012
Mergeti cu adeverinta la banca si cereti explicatii. Daca nu sunteti multumit, adresati-va Oficiului pentru protectia consumatorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accidental in biroul de credit Vigilante Vigilante Buna ziua, In 2005 am facut in credit la banca Unicredit de vreo 1500 de euro. Am paltit ratele lunar la timp intotdeauna far intarzieri. In 2006, am ... (vezi toată discuția)
Problema credit banca UKO UKO Buna ziua. Am refinantat un credit de la banca \"X\" la banca \"X1\" - aceeasi banca, alta sucursala. Dupa 1 si 1/2 ani m-am trezit ca nu au inchis contul pe ... (vezi toată discuția)
Poprire cont pentru o datorie inexistenta Eduard Iulian Eduard Iulian In urma cu 5 ani si jumatate am facut un credit la Garanti Bank de 15000 lei la care ei mi-au atasat un card de credit sau linie de credit, Dumnezeu stie cum ... (vezi toată discuția)