avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită propriri
Discuție deschisă în Executare silită

propriri

Am si eu o intrebare, va rog sa-mi raspundeti la o intrebare referitoare la suma rezultata in urma ordinului judecatoresc, este suma finala, sau i se mai adauga si penalitati, intr-ucat din proprirea pe salar ar dura cativa ani s-o platesc si asa, dar daca i se calculeaza si penalitati cred ca n-as putea tine pasu, suma din proprire s-ar duce numai pe penalitati
.Multumesc

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:17, 15 Iunie 2012
Daca in hotararea pronuntata,instanta de judecata a nu a dispus in mod concret aplicarea de penalitati pana la plata integrala a debitului,pe cale de consecinta suma dispusa este acea pe acre o are de achitat debitorul
In situatia in care achitarea sumei are loc pe parcursul mai multor ani,creditorul poate solicita actualizarea sumei ,care se realizeaza prin aplicarea indicelui de inflatie lunar-conform valorilor si procedurii de calcul indicate de INS

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs- pot formula aceasta cerere? cristinabanciu cristinabanciu Buna ziua. Am urmatoarea nelamurire. Sunt parte intr-un proces care se afla in recurs, proces de evacuare in care eu trebuie sa platesc folos de tras pentru ... (vezi toată discuția)
Dobinda legala sau indice de inflatie gigipanait gigipanait Am de primit o creanta de la un debitor prin executor judecatoresc.Creanta este acordata de instanta ca lipsa de folosinta a proprietati mele ocupata abuziv de ... (vezi toată discuția)
Calcul rata inflatie Lulica Lulica Buna ziua In urma unui proces penal partea vatamata, constituita ca parte civila, a obtinut in instanta, prin hotarare definitiva, plata unei sume actualizata ... (vezi toată discuția)