avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs- pot formula aceasta cerere?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs- pot formula aceasta cerere?

Buna ziua. Am urmatoarea nelamurire. Sunt parte intr-un proces care se afla in recurs, proces de evacuare in care eu trebuie sa platesc folos de tras pentru lipsa folosintei locuintei iar cealalta parte trebuie sa-mi achite contravaloarea investitiilor efectuate de mine la imobil in perioada cand imobilul era in proprietatea mea. Intrebarea este pot cere si actualizarea sumei (cu titlu de contravaloarea a investitiilor) cu indicele de inflatie deoarece investitiile au fost efectuate in 2002, eu am pierdut imobilul in 2005 (data de la care trebuie sa platesc si folos de tras) iar pentru folosul de tras s-a calculat si indicele de inflatie.
Rog foarte urgent luni am termen. Multumesc
Mentionez nu am avocat in cauza, sunt consilier juridic si ma reprezint singura.
Cel mai recent răspuns: ContSters258148 , utilizator 11:11, 16 Noiembrie 2012
Se poate cere actualizarea sumei intr-un proces cu actualizarea indicelui de inflatie( se scoate adresa cu calculatia de la INS pt. perioada respectiva).

Insa trebuia cerut-a la judecarea fondului.
In recurs nu se pot face cereri noi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobinda legala sau indice de inflatie gigipanait gigipanait Am de primit o creanta de la un debitor prin executor judecatoresc.Creanta este acordata de instanta ca lipsa de folosinta a proprietati mele ocupata abuziv de ... (vezi toată discuția)
Expertiza pe "lipsa de folosinta" dar pana in2009; cu restul cum ramane? hopeless1 hopeless1 buna ziua! am si eu o dilema: s-a evaluat chiria unui imobil pentru lipsa de expertiza pana la sfarsitul lui 2009 dar intre timp mai avem putin si suntem la ... (vezi toată discuția)
Propriri acura83 acura83 Am si eu o intrebare, va rog sa-mi raspundeti la o intrebare referitoare la suma rezultata in urma ordinului judecatoresc, este suma finala, sau i se mai ... (vezi toată discuția)