avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PROMOVARE LA ASISTENT MEDICAL cu studii la STAT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PROMOVARE LA ASISTENT MEDICAL cu studii la STAT

Care este procedura de a promova ca urmare a aprobari M.S. de transformare a postului in studii superioare din asistent medical pr.pl in asistent medical cu studii superioare - la unitate sanitara de stat.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 16:14, 15 Iunie 2012
Nu exista nicio procedura speciala in acest caz,fiind vorba despre o promovare in functie prin absolvire de st. superioare in specialitatea postului ocupat,nu se mai sustine niciun examen de promovare.Daca exista aprobata transformarea de post,unitatea va intocmi doar un act aditional la contractul de munca pt. modificarea functiei de incadrare si a salariului de incadrare corespunzator noii functii.
Ultima modificare: Vineri, 15 Iunie 2012
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistenta medical cu studii superioare luminitacreata luminitacreata daca lucrez in spital militar am dreptul sa fiu incadrata ca asistent medical cu studii superioare am inteles ca la spitalul militar craiova sunt persoane care ... (vezi toată discuția)
Asistenti medicali licentiati ctgadina ctgadina Este cineva care a absolvit Facultatea de medicina la specialitatea asistent medical GENERALIST SI CARE SA AIBA VECHIME IN MUNCA peste 10 ani?.Eu am 13 ani ... (vezi toată discuția)