avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie 2 minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie 2 minori

buna ziua. am doi copii.baiatul are 3 ani si 3 luni iar fetita 8 luni. in situatia unui divort care sunt sansele sa castig ambii copii. lucram amandoi, domiciliul este proprietatea mea iar de copii ne ocupam amandoi (el este luat in spatiu de catre parinti). problema este ca ma tot ameninta ca daca divortez imi ia unul dintre copii iar eu nu pot renunta la nici unul dintre ei. sunt admise in instanta inregistrari audio prin care sa demonstrez un abuz? ar cantari acestea in acordarea custodiei?
Cel mai recent răspuns: khrik_1977 , utilizator 15:27, 15 Iunie 2012
Depinde despre ce abuz e vorba si daca a fost facut asupra copiilor.

Aveti 80% sanse sa primiti ambii copii. Totusi, e recomandat sa angajati un avocat
abuzul nu este asupra copiilor. este asupra mea. fiind audio doar se aude ce se petrece (injuraturi, amenintari) . imbrancelile nu "se vad". in inregistrare se aude si unul dintre copii plangand. a fost trezit de tot scandalul facut de sot la o ora tarzie deci implicit ii afecteaza si pe ei. nu spun ca nu este un tata bun si nu-i iubeste dar ca sot s-a schimbat mult si nu vreau ca, copii mei sa mai participe la scene de acest gen . baiatul e deja maricel si intelege . n-as vrea ca el sa invete acest tip de comportament si sa creada ca a te purta si a vorbi asa unei persoane este normal. deci, pot folosi aceasta inregistrare in instanta?
Ultima modificare: Vineri, 15 Iunie 2012
khrik_1977, utilizator
Inregistrarea audio va ajuta in divort, dar in porivinta custodiei nu are practic nici o valoare.
multumesc. as avea martori rude de ale lui si de ale mele. ai mei ar spune ce se intampla dar soacra-mea si cu socrul meu nu ar face rau propriului copil si probabil ca ar spune ca este un om minunat si un tata perfect. alte idei ...ce as putea face? vreau sa ma pregatesc din timp sa nu am surprize la proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu 2 minori mamade2pici mamade2pici Buna ziua. Va rog fumos sa ma ajutati cu lamurirea catorva aspecte care ma macina in eventualitatea uni divort de sotul meu. Situatia noastra este urmatoarea. ... (vezi toată discuția)
Divort ... increditare minori ContSters142247 ContSters142247 buna ,as avea si eu niste intrebari am un prieten care trece prin divort ... avand 2 copii minori (fata 9 ani , baiat 13) sotia lui a plecat de acasa fara ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului Dianaanca Dianaanca Buna..eu si sotul meu avem un copil de 2 anisori.de ceva timp ma gandesc sa divortez ,dar el ma ameninta ca imi ia copilul,ti-n sa precisez ca el lucreaza si ... (vezi toată discuția)