avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit pentru brokerii de asigurari
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit pentru brokerii de asigurari

În anul 2007, am încheiat o serie de asigurări de viață, iar de curând mi-a sosit prin poștă o înștiințare de poprire a contului bancar. Problema mea este că , având în vedere prevederile art. 78-79 Cod fiscal, plata impozitului ar fi trebuit să se facă prin stopaj la sursă, deci de către societate. Care este soluția în acest caz?
Cel mai recent răspuns: rocsica , utilizator 12:11, 19 Iunie 2012
Formulati o contestatie la decizia de instiintare a instituirii masurii de poprire. Adresati-va si societatii de asigurari cerandu-le sa va comunice situatia reala, verificati pe documentele dvs. in baza carora ati primit bani daca aveti inscris ca v-a fost retinut impozitul. Poate ca v-au retinut impozitul, insa nu l-au declarat ...
In acest caz se retine 10% impozit prin stopaj la sursa iar diferenta de 6% se plateste ulterior de beneficiarul veniturilor dupa depunerea declaratiei anuale 200.
În baza a ce se reține 10% prin stopaj la sursă, iar restul de 6% prin declarație?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venituri din drepturi de autor ewe ewe Va rog -ajutor!In cazul in care o institutie de invatamant privata solicita unui prof. univ. dr. -rezident-sustinerea unui curs (din publicatiile personale ... (vezi toată discuția)
Stat salarii la conventii civile CrinaV CrinaV Buna ziua, Puteti sa-mi spuneti cum arata un stat de salarii la Conventii Civile? Daca aveti un model mi-l puteti trimite pe adresa: ... (vezi toată discuția)
Plata cnas pentru contract prestari servicii 2008 morfic morfic Buna ziua, Am primit in urma cu cateva zile o instiintare din partea Casei de Asigurari de Sanatate privitor la neplata unor contributii catre ei. Este vorba ... (vezi toată discuția)