avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu hotarare definitva si irevocabila
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu hotarare definitva si irevocabila

buna seara.
am o problema cu fostul sot am terminat divortul de un an din care impreuna avem si fetita de doi ani.La divort tribunalul mia incrediintato mie cu hotarare definitiva si irevocabila.eu de la divort ii duc fata sa o vada de 2 ori pe luna de ceva timp a inceput sa imi trimita scrisori cu amenintari tipu ca arunca cu acid pe mine nu mam dus inca la polizie dar inainte sa o fac as vrea sa stiu daca POT FACE CEVA IN PRIVINTA FETEI CA TRIBUNALUL SA II IA LUI DREPTUL DE TATA SI DE A O VEDEA.va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cristip , utilizator 21:43, 15 Iunie 2012
Din scrisori nu rezulta ca i-ar face rau copilului, deci nu cred ca aceste dovezi pot duce la decaderea din drepturile parintesti a sotului dvs. Mai mult, daca relatia sa cu minorul este ok si poate demonstra acest lucru cu martori in instanta, ma tem ca nu veti avea castig de cauza.
Nu aveti sanse sa piarda dreptul de a avea relatii personale cu minora.

Puteti insa depune o plangere penala pentru amenintare.
Prima data faceti la politie de sector de care apartineti . Pe urma daca nu se linisteste puteti face plangere penala dar acele scrisori sa dovedeasca ca sunteti amenintata fara motiv si pe urma solicitati instantei sa limiteze accesul ca parinte la copil . Decaderea lui din drepturi parintesti o puteti solicita numai daca amenintarile sunt puse in aplicare si afecteaza psihicul copilului . Directia de protectie a copiilor s-o anuntati la timp daca va face rau in prezenta copilului.
Ultima modificare: Vineri, 15 Iunie 2012
cristip, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La cine ramane copilul? marian_apreutesei marian_apreutesei Buna seara Sora mea este casatorita, si are o fetita de 4 luni Sotul ei ( cumnatul meu ) nu are loc de munca si nici o locuinta stabila locuind cu parintii ... (vezi toată discuția)
Abuz psihic minor dulcedor dulcedor unde ma pot adresa in cazul in care copilul meu in varsta de 7 ani este abuzat psihic de celalalt parinte/atat in timpul programului de vizita, cat si in pauze ... (vezi toată discuția)
Părăsirea domiciliului împreună cu copilul minor. dacă aleg să plec în timp ce tatăl este plecat la lucru, cât de rau ar fi? Zanzabuku Zanzabuku Buna ziua. Am un copil de 1 an si 3 luni si nu sunt casatorita cu tatal ei. Relatia dintre noi este o catastrofa - el ma umileste verbal zi de zi, ma ... (vezi toată discuția)