avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Incheiere de respingere pe motivul lipsei unor parti
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Incheiere de respingere pe motivul lipsei unor parti

Va salut,
Am primit de curand sentinta civila data de Tribunal, prin care se atribuie fiecarei parti ceea ce detine in realitate, in urma expertizei efectuate. Cu aceasta sentinta m-am dus la Oficiul de Cadastru pentru a ma dezmbembra/comasa, conform acesteia. Astazi, am primit incheierea care de fapt este Incheiere de respingere pe motivul ca anumite parti nu au fost mentionate in hotararea judecatoreasca. Aceste parti in fapt, sunt sotiile celorlalti 3 proprietari, care au fost toti citati de catre instanta.(evident mai putin ele care figureaza ca si co-proprietari). Intrebarea mea este : ce trebuie sa fac acum? nu eu am fost cel care a citat partile atunci cand am deschis procesul pentru a sista starea de indiviziune. Primul pas stiu ca trebuie sa fac plangere impotriva incheierii, dar cum motivez?
Va multumesc.
Conform precizari de pe comunicare,aveti la dispozitie termenul de 15 zile pentru a putea solutiona in cadrul aceleiasi cereri adresate la OCPI si exceptia si motivarea incheierii de cerere
Daca nu stapiniti procedura si legilslatia in domeniu se impune sa contactati persoana specializata care sa studieze documentele de la dosar astfel incat plangerea impotriva respingerii cererii adresate OCPI sa fie temeinic si legal formulata si sustinuta in fata instantei de judecata
Atentie! in temeiul deciziei RILnr 72 din 15 oct 2007,cu privire la lipsa calitatii procesuale a OCPI in cauzele ce au ca obiect plangerile privind cartea funciara intemeiate pe disp art 50 din L nt 7/1996 republicata- promovata de procurorul general al ICCJ,OCPI nu are calitate procesuala pasiva
Ultima modificare: Marți, 19 Iunie 2012
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva incheierii de carte funciara ieseugenia ieseugenia In baza unui act de adjudecare la executare silita,am solicitat inscrierea provizorie la ocpi.OCPI mi-a respins cererea pe motiv ca debitorul nu a achitat taxa ... (vezi toată discuția)
Greselile la cartea funciara crida crida Buna ziua! Am o problema care imi depaseste limitele intelegerii, dar poate ca aveti dvs. vreo idee sau sfat. In 2002, in urma unei sentinte judecatoresti, ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva incheierii cf ContSters88252 ContSters88252 BUNA ZIUA printr-o plangere impotriva unei Incheieri de Carte Funciara , daca va fi admisa , pot cere constatarea nulitatii absolute a ... (vezi toată discuția)