Buna seara,
Vin cu o intrebare oarecum stupida.. dar e musai sa o pun pt ca m-am confruntat in seara asta cu o problema "traznita"; deci pe scurt : in subsolul blocului unde locuiesc, am o boxa. Vecinul care are vis a vis boxa, ma chinuie de ani de zile cu mizeria care o face langa boxa, mai mult ca atat mi-a postat un dulap mare metalic , ros de rugina si plin de sparturi, langa usa de la boxa, ceea ce-mi face dificila intrarea in boxa. Mai nou a inceput sa depoziteze tot felul de lucruri vechi si multe alte gunoaie in dulapul care a ajuns pe post de tomberon. Azi m-am infuriat si pt ca nu puteam sa intru in propria boxa (din cauza dulapului burdusit cu toate c..... m-am infuriat si i-am aruncat dulapul cu toate deseurile si toate gunoaiele lui. Vecinul respectiv a venit si m-a amenintat ca ma da in judecata ca i-am "furat" dulapul.. si ca imi va cere despagubiri!!!!!???? vin si va intreb pe domniile voastre, e posibil asa ceva? Mentionez ca dulapul ala zacea pe un hol comun intre cele 2 boxe, de cca 10 ani si ca niciodata n-am ajuns la o intelegere cu el sa-l mute sau sa stranga si sa-si depoziteze in propria boxa toate vechiturile si mizeriile ce nu-i mai foloseau in casa, deci? #-o, ar trebui sa-mi fac griji?
Avand in vedere ca legal nu poate proba detinerea dulapului ,ca subsolul este parte comuna ,a carei schimbare de destinatie necesita acordul asociatieid e proprietari,nu aveti de ce sa va faceti probleme
Totusi,astfel de situatii se solutioneaza cu tact,cu intelegere si prin implicarea presedintelui de asociatiei