avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revendicarea unui obiect uitat timp de 10 ani pe un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revendicarea unui obiect uitat timp de 10 ani pe un hol din subsolul blocului!!!!

Buna seara,
Vin cu o intrebare oarecum stupida.. dar e musai sa o pun pt ca m-am confruntat in seara asta cu o problema "traznita"; deci pe scurt : in subsolul blocului unde locuiesc, am o boxa. Vecinul care are vis a vis boxa, ma chinuie de ani de zile cu mizeria care o face langa boxa, mai mult ca atat mi-a postat un dulap mare metalic , ros de rugina si plin de sparturi, langa usa de la boxa, ceea ce-mi face dificila intrarea in boxa. Mai nou a inceput sa depoziteze tot felul de lucruri vechi si multe alte gunoaie in dulapul care a ajuns pe post de tomberon. Azi m-am infuriat si pt ca nu puteam sa intru in propria boxa (din cauza dulapului burdusit cu toate c..... m-am infuriat si i-am aruncat dulapul cu toate deseurile si toate gunoaiele lui. Vecinul respectiv a venit si m-a amenintat ca ma da in judecata ca i-am "furat" dulapul.. si ca imi va cere despagubiri!!!!!???? vin si va intreb pe domniile voastre, e posibil asa ceva? Mentionez ca dulapul ala zacea pe un hol comun intre cele 2 boxe, de cca 10 ani si ca niciodata n-am ajuns la o intelegere cu el sa-l mute sau sa stranga si sa-si depoziteze in propria boxa toate vechiturile si mizeriile ce nu-i mai foloseau in casa, deci? #-o, ar trebui sa-mi fac griji?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:16, 15 Iunie 2012
Avand in vedere ca legal nu poate proba detinerea dulapului ,ca subsolul este parte comuna ,a carei schimbare de destinatie necesita acordul asociatieid e proprietari,nu aveti de ce sa va faceti probleme
Totusi,astfel de situatii se solutioneaza cu tact,cu intelegere si prin implicarea presedintelui de asociatiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara În asociația noastră,vis-a vis de apartamentul meu s-a mutat ... Ella222 Ella222 Buna seara În asociația noastră,vis-a vis de ap meu s-a mutat o familie de tineri .Să fie sănatoși și ... (vezi toată discuția)
Mizerie si distrugere proprietate comuna Dana Marin Dana Marin Buna ziua si multumesc in avans pentru ajutor. Locuiesc intr-un bloc nou si am niste vecini tare nesimtiti. Ce fac dumnealor? Isi aduc mobila si, ca sa nu ... (vezi toată discuția)
Depozitare vechituri pe casa scarii aea aea buna In un bloc unde locuiesc de aprox. 1 an la etajul 1 ap 4 a depozitat in fata usii o masina de spalat veche, ruginita, de peste 2 luni la parter pe ... (vezi toată discuția)