Instanta mi-a solicitat sa depun la dosar copie dupa certificatul de inmatriculare al autoturismului in Germania, impreuna cu traducerea acestuia... dar daca nu le am ? :(
Către,
Instituția Prefectului – Caraş-Severin
Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor
Subsemnatul ......, cu domiciliul în ....., formulez prezenta
CERERE
prin care vă solicit comunicarea unei copii de pe următoarele acte aflate la dosarul de înmatriculare a autovehiculului marca AUDI A4, cu nr. de înmatriculare ...., având nr. de identificare WAUZZZ8DZTA204063:
1. decizia de calcul al taxei pe poluare emisă pe numele POPESCU prin care s-a stabilit taxa pe poluare pentru autovehiculul marca AUDI A4, cu nr. identificare WAUZZZ8DZTA204063;
2. chitanţa de plată a taxei pe poluare autovehiculul marca AUDI A4, cu nr. identificare WAUZZZ8DZTA204063;
3. certificatul de primă înmatriculare (eliberat de autorităţile germane) tradus în limba ROMÂNÃ;
4. contractul de vânzare-cumpărare (FACTURÃ) tradus în limba ROMÂNÃ.
Doresc ca înscrisurile solicitate să-mi fie eliberate pe loc sau comunicate în termenul legal la următoarea adresă: ..... .
În drept: art. 31, art. 51 din Constituție; art. 1, art. 6, art. 7 din Legea nr. 544/2001; art. 13 din Hotărârea nr. 123 din 7 februarie 2002 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 544/2001.
Cu deosebită considerație,
Popescu
~ final discuție ~