avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere succesiune-termen si consecinte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere succesiune-termen si consecinte

Dupa moartea mamei sunt obligat ca in 6 luni sa facem succesiune?CE SE INTAMPLA DACA NU O FAC?
Cel mai recent răspuns: luciBV , utilizator 23:44, 15 Iunie 2012
nimic va pastrati drepturile ori cum
Singura problema ar fi sa va treziti ca cineva doreste sa constate ca nu ati acceptat mostenirea in termen.
Daca sunteti singurul mostenitor si folosinti/sunteti in posesia unor bunuri din masa succesorala nu aveti de ce va teme.
MOSTENITORII SUNT EU SORA SI TATA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unicul acceptant al succesiunii poate fi obligat sa o dezbata ? Andr@ Andr@ Buna, Am cateva nelamuriri: in speta, sora X cheama in judecata pe fratele Y cerand instantei sa constate deschisa succesiunea dupa ambii parinti (tatal ... (vezi toată discuția)
Va implor...un raspuns..(am pirdut dreptul de a succede?) ionut2006 ionut2006 tatal meu a murit acum 5 ani.Eu nu am facut succesiunea pentru ca nu am stiut de asa ceva. El a mostenit jumatate de garsoniera de pe urma mamai sale,cealalta ... (vezi toată discuția)
Succesiune naeprioroc naeprioroc Tatal meu a decedat in 2000 au ramas mostenitori, mama, subsemnatul si 2 nepoti (copii ai fratelui meu decedat). Averea parintilor mei consta dintr-un ... (vezi toată discuția)