avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

Se poate face actiune in instanta pentru obtinerea unui titlu de proprietate in locul unei hotarari de partaj trecuta prin fond, apel si recurs care are 10 pagini? E complicat si umilitor sa prezinti peste tot ca proprietar acea hotarare care cuprinde o poveste intreaga. Daca se poate obtine in instanta un titlu de proprietate, in baza carei legi si cum ar trebui sa se numeasca actiunea? Multumesc pentru raspuns!:vishenka:
Ultima modificare: Vineri, 15 Iunie 2012
spirit, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 09:13, 16 Iunie 2012
Din pacate nu .... hotararea de partaj este actul dumneavoastra de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs partaj: suspendarea deciziei pronuntate in apel, taxa judiciara de timbru spirit spirit Buna seara, doresc o informatie referitor la actiunea de recurs intr-o actiune de partaj dupa diuvort, sunt un pic nedumerita, la recurs trebuie sa solicit ... (vezi toată discuția)
Mai are vreun drept sa locuiasca in imobil? voinea75 voinea75 Va rog, daca stie cineva sa-mi raspunda. Pe scurt: - divort pronuntat in ian 2011 - partaj imobil coproprietate data sentinta in oct 2011 (la fond) - mi-a ... (vezi toată discuția)
Posesie - justificare legala bbusiness bbusiness Buna ziua, Am o hotarare care imi respinge apelul iar in concluzia finala se mentioneaza considerente ce au conferit \\"justificare legala posesiei\\" pe ... (vezi toată discuția)