avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Incheiere de intabulare Judecatoria de sector
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Incheiere de intabulare Judecatoria de sector

Buna dimineata, o copie dupa incheierea de intabulare se poate scoate si de la Judecatoria de sector ( pt Bucuresti)? Daca da, se poate obtine mai repede decat de la Oficiul de Cadastru?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 09:09, 16 Iunie 2012
Incheierile de intabulare le puteti obtine doar de la biroul de cadastru la care e intabulat imobilul in termenul normal sau in regim de urgenta cu un tarif majorat fata de cel normal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de donatie sau intretinere. jackuzzyyy jackuzzyyy Buna ziua!Am o mama bolnava in grija tatalui si o sora casatorita care nu locuieste cu ei.As dori sa cunosc daca se poate face un contract de intretinere sau ... (vezi toată discuția)
Intabulare apartament mostenit andra68 andra68 Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: In urma decesului verisoarei noastre, eu impreuna cu inca doi veri am mostenit un apartament.Succesiunea s-a ... (vezi toată discuția)
Notare antecontract in cartea funciara Adrian_Gorj Adrian_Gorj Am auzit in trecere la 2 avocate ( o discutie mai aprinsa) cum ca notarii dupa ce se incheie un antecontract, au obligatia de-al nota in Cartea funciara in ... (vezi toată discuția)