avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala

Se poate face plangere penala impotriva institutiilor statului (ex.primarie) si daca da unde? Problema mea este ca primaria a dar autorizatie de construire "mansardare si reamenajare locuinta"(inclusiv demolare zid calcan )vecinilor mei, fara ca noi sa fim macar intrebati. La sesizarea mea raspunsul a fost ca s-a emis o autorizatie de construire, doar ca la data la care se spune ca ar fi fost emisa nu exista, numarul respectiv fiind dat mult mai tarziu, pt alte lucrari si pe alt nume. Cum as putea rezolva aceasta situatie fara a da in judecata primaria sau vecinii-ei doar au autorizatie!!!Eventual daca ma poate sprijini cineva?
Cel mai recent răspuns: Cami88 , utilizator 13:04, 19 Iunie 2012
Puteti face plangere penala doar daca aveti cunostiinta ca s-a savarsit o infractiune. Plangerea se poate depune la politie sau Parchet. Daca sunteti direct afectat de constructie puteti face o scrisoare catre primarie prin care sa cereti lamuriri cu privire la cele expuse de dvs, dupa care puteti sa va adresati diverselor insstitutii in functie de neregulile sesizate: DNA, Inspectia in Constructii, etc.
Multumesc. O sa mai incerc cu scrisoarea catre primarie,sa vad ce raspuns imi dau. La sesizarea mea au spus ca totul e ok. DNA? nu se ocupa de coruptie? ori eu nu am dovezi in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de construire Cami88 Cami88 Va rog sa-mi spuneti daca Primaria poate da autorizatie de construire, \"reamenajare si mansardare locuinta\" inclusiv demolare zid calcan, fara acordul ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire (mansardare locuinta) Cami88 Cami88 Buna ziua, as vrea sa va intreb, daca pentru autorizatie de construire (mansardare locuinta) este nevoie de acordul vecinilor si conform caror prevederi ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie ion04 ion04 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca se poate da autorizatie de construire pentru demolarea unui gard despartitor si construirea altuia de catre vecinul meu ... (vezi toată discuția)