avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... parcari la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

parcari la bloc

buna,mam mutat de curand intr un bloc si am constatat ca laparterul blocului exista un magazin alimentariar sub unul din geamuri loc de parare pe care insa il revendica patronul magazinului care nu locuieste acolo si nici nu plateste nimic. mentionez ca magazinul are alta intrare si acolo se discuta de a nu parca pentru ca se face aprovizionare, iar el sustine ca prin lege are locuri de parcare. care este adevarul din moment ce spatiu este al blocului nefiind saptiu comercial ci transformat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:22, 17 Iunie 2012
care este adevarul din moment ce spatiu este al blocului nefiind saptiu comercial ci transformat

In ce temei legal afirmati ca "spatiul este al bloculu "i??
De regula spatiul din jurul condominiilor reprezinta domeniu public
Daca in cazul dvs este vorba despre imobil din ansamblu rezidential,exista posibilitatea ca spatiul sa apartina imobilului,in alt caz spatiul apartine autoritatii publice locale
Daca nu este ansamblu rezidential incercati la Primarie la Serviciul Parcari
k scz poate am gresit spunind "spatiul blocului" , ideea era daca acel proprietar de magazin are dreptul sa ma opreasca sa parchez in acea zona, nefiind vorba de intrarea din fata magazinului ci doar de faptul ca se afla practic in continuarea lui ca perete.
Daca spatiul in discutie nu este legal semnalizat drept spatiu de parcare autoturisme,pe cale de consecinta stationarea oricaror autovehicule constituie incalcarea dispozitiilor in vigoare si poate fi sanctionata de catre autoritati
k.mai exact nu avem dreptul nici unul, dar nici magazinul in sine nu poate emite drepturi in plus pt ca ar fi spatiu comercial.

Alte discuții în legătură

Cheltuieli amenajare spatiu verde kilimanjaro kilimanjaro Langa blocul meu se afla un spatiu verde pe care se parcheaza masini.... ca peste tot in Ro. Am incercat prin tot felul de cereri la primarie sa-l amenajez ... (vezi toată discuția)
Parcare mmike mmike Buna ziua, as dori sa ma ajutati inr-o problema legata de parcarea de domiciliu si accesul spre aceasta parcare. Am un apartament situat la parter si as dori ... (vezi toată discuția)
Conflicte pentru locuri de parcare popaionut2002 popaionut2002 Buna ziua, Am o problema cu unii din vecinii de la un alt bloc apropiat. In orasul Buzau, unde locuiesc, sunt probleme (asa cum sunt probabil si in multe ... (vezi toată discuția)