avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce se intampla daca nu dezbat succesiunea de pe urma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce se intampla daca nu dezbat succesiunea de pe urma tatalui decedat acum 45 de ani si a mamei decedata acum 2 ani?

ce se intimpla daca nu deschid succesiunea dupa mama noastra care a decedat acum 2 ani iar tata acum 45 ani . suntem doi frati , tratele meu nu a facut nimic pentru parinti fiind plecat de 40 ani de acasa nu a acceptat nici succesiunea in cele 6 luni. eu m-am ocupat de toate . el mai are dreptul la mostenire?. multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:11, 17 Iunie 2012
Teoretic are. Daca vreti sa il constatati decazut va trebui sa o faceti in cadrul unui proces.
Nu puteti face succesiunea la notar fara el.
Nu se intampla nimic daca nu faceti succesiunea, cum nu s-a intamplat de atatia ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire olga2011 olga2011 fratele meu e plecat de acasa de 40 ani . eu m-am ocupa t de mama mea pina in ultima cilipa si am facut si investitii la casa in care a locuit stiind ca-mi ... (vezi toată discuția)
Mosteniri olga2011 olga2011 suntem doi frati, parintii au decedat-[tatal acum 40 ani mama in 2011] nu s-a dazbatut succesiunea . eu am ramas cu toate cheltuielile inclusiv ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea casei parintesti dana_shyne@yahoo.com dana_shyne@yahoo.com buna seara . suntem 3 fratii parintii decedati am 2 surori plecate in italia m au lasat sa stau in casa dar sau razgindit si au inceput sa darime si sa ... (vezi toată discuția)