Buna ziua!
Am deschis un nou punct de lucru pentru un magazin mixt. Am aranjat marfa la raft si urmeaza sa o predam gestionarei.Nu stim daca inventarul se face pe registrul inventar sau exista un formular special.
Daca da , se completeaza toate rubricile obligatoriu si cine semneaza la intocmit si cine la verificat ?
Fac mentiunea ca la sediul I.F. magazinul a fost administrat de familia noastra si nu am facut un astfel de inventar .
Cu respect pantial !!#-o
Exista formulare ( liste) de inventariere. Gasiti tot ceea ce este in legatura cu inventarierea in ORDINUL nr. 2861/2009 din 9 octombrie 2009 pentru aprobarea Normelor privind organizarea si efectuarea inventarierii elementelor de natura activelor, datoriilor si capitalurilor proprii.
Multumesc, imi sunteti de mare ajutor, cu voi (daca imi este permis) am economisit foarte multi bani.
Daca exista fericire sa aveti parte de ea !
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Inventar
Miliana
Sunt proaspat angajata pe un post de operator facturare -gestionar la un mic depozit de birotica si papetarie. Spuneti-mi, va rog, daca preluarea gestiunii, ... (vezi toată discuția)
Inventar institutie
Ramona24
Buna ziua. Cum procedam la inventarul patrimoniului unei institutii in situatia in care in contabilitate apare un numar de bucati de produse, iar faptic sunt ... (vezi toată discuția)