avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate trnsport de animale
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

trnsport de animale

vreau sa aduc din grecia 5 oi si un berbecut . ce acte imi trbuie .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:19, 18 Iunie 2012
Licentele de import pentru produsele mentionate de dvs se elibereaza pentru o
cantitate mai mare de 100 kg sau pentru un numar mai mare de cinci animale vii, sub
aceste cantitati nefiind necesara o licenta in vederea realizarii operatiunilor de import.
Anterior solicitarii unei licente de import , operatorii economici trebuie sa se inregistreze
in baza de date a A.P.I.A. pentru acordarea codului unic de inregistrare care va fi utilizat
in corespondenta cu agentia.
Documentele necesare inregistrarii sunt:
- cerere tip
- copie dupa certificatul de inmatriculare la Registrul Comertului.
- copie dupa actul constitutiv al firmei din care sa reiasa posibilitatea de a desfasura activitati de comert exterior.
Setul de documente se depune direct la registratura A.P.I.A. sediul central sau se
expediaza prin posta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru transport marfa andira andira Buna ziua, Va rog frumos, spune-ti ce acte sunt necesare pentru transportul de marfa (de ex, medicamente). Multumesc. (vezi toată discuția)
Importul produselor alimentare din bulgaria luciancozlac luciancozlac Vreau sa import produse alimentare din bulgaria in vederea deschiderii unui magazin alimentar cu produse fabricate in bulgaria(produse din ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate mmarcelcozma mmarcelcozma Dupa ce am infiintat societatea ( colectare deseuri ), pentru a incepe activitatea , mai am nevoie de ceva avize de functionare (de autorizatie de la mediu ... (vezi toată discuția)