avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Partidul National Socialist
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Partidul National Socialist

Buna ziua,ma numesc Borca Nicolae si doresc raspunsuri atat de la specialistii siteului cat si de la useri.Rog sa fie serioase si la obiect.
Ca urmare a jafului si ticalosiei din ultimii 22 de ani,multe asemenea actiuni fiind comise la scara nationala chiar de catre partidele politice care au fost,sunt si vor urma la guvernare cat si de catre acolitii lor,clienti politici,cred ca se cere un partid serios de extrema dreapta asemenea Partidului National Socialist infiintat in Germania anilor '20.
Nu spun ca partidul nazist a fost mai bun decat ceeace avem noi acum,a fost chiar mai rau dar scriptic si exceptand Mein Kampf ar putea fi o ultima solutie,o ultima alternativa la mitocania si ticalosia din zilele acestea.
Personal nu cred in posibilitatea reabilitarii acestei tari cu talharii politici care s-au rotit la carma acestei tari in ultimii 22 de ani.Pe deasupra scot capul si le vor urma si beizadelele lor.
Condamn genocidul mondial facut de catre nazisti,condamn genocidul facut de catre Stalin,Pol-Pot,americani,spaniolii in America de Sud,Partidele Comuniste si toti negutatorii de sclavi cunoscuti si necunoscuti.Condamn imperiile de la inceputurile istoriei si pana ieri,sunt pentru libertatea deplina a individului dar nici ce traieste Romania de azi nu mai este suportabil.
S-a avut grija ca sa nu se mai poata repeta crearea unui partid de extrema dreapta prin legi dar legiuitorii de azi parca ar fi in cardasie cu talharii.Se speculeaza orice chichita si talharii de la cel mai inalt nivel si pana la gainari merg in tribunale si se distreaza pe seama celor de buna credinta care vor sa mai faca un pic de ordine.
Cred cu tarie ca este nevoie de alta socoteala in materie de legislatie.Nu consider ca un partid de extrema dreapta construit pe temei legal,nou infiintat, ar conduce la dictatura.
Daca acest text de inceput va fi facut public si nu va fi supus cenzurii si presiunilor, rog aceasta mica comunitate sa-si dea cu parerea despre aceasta posibilitate.
Caci daca nu vom face ceva vom pieri ca natie,vom fi pervertiti,marginalizati si scosi pe dinafara de catre jucatorii zilei.
Cel mai recent răspuns: Catalin cata , utilizator 16:24, 31 Iulie 2018
Am lasat in discutie aceasta idee.A avut putini oameni interesati care au raspuns iar ideile lor sunt corecte.Numai Dumnezeu ne mai poate salva.Suntem in ce-a mai neagra gaura a istoriei,nici fanariotii,nici rusii nu au fost mai ticalosi decat "alesii" neamului.Acesti monstrii au fost emanati de somnul ratiunii acestei natii care doarme scarbita.
Gandul dumneavoastra care exprima optiunea inregistrarii in spatiul autohton a "unui partid serios de extrema dreapta ASEMENEA PNS al anilor '20 nu detaliaza si esenta ideologiei National-Socialismului German invocat : puritatea etnica și rasiala a poporului german ca o realitate fundamentală, idee (pseudoștiințifica) pe care s-a fundamentat ideologic programul de persecutie și exterminare sistematică a celor considerati „nedemni de a trai” , între care evreii, tiganii, homosexualii, Martorii lui Iehova, socialistii, comunistii precum si cei cu handicap mental, fizic sau afectiuni genetice, criminalii de drept comun, prostituatele și alte persoane considerate a fi „asociale”.
ASEMENEA PNS, inseamna o IDEOLOGIE ASEMENEA PNS
Dupa opinia mea, ASEMENEA GAND nu se va materializa in realitate si va ramane in gand ca un gand in "ilegalitate autoimpus". Asemenea gand va trai din cand in cand, va creste din cand in gand si va intra in eternitate din gand in cand.:worthy:
Ultima modificare: Luni, 3 Septembrie 2012
eraz, utilizator
Partidul National Socialist, exista, este legal infintat.
Nu suntem pentru a restrange sau a limita drepturile si libertatea nimanui,
Vrem ca Romania sa revina șla valorile sale nationale, vrem ca Romania sa fie a oricarui cetatean roman fara discriminare, a cetateanului care crede in cultura nationala, in morala crestin- ortodocxa fara a fi xenofobi.
Programul partidului este la vedere se poate citi de oricine doreste.
In partid nu se primesc indivizi care sunt dornici de razbunare sau xenofobi,

Buna ziua ! Am observat ca sa facut referire la partidul National Socialist German NSDAP creat pe baza nemultumirii si instabilitatii imediate primului conflict mondial din care Germania a iesit infranta umilita si destul de sifonata . Cu o economie la pamant si rata somajului extrem de ridicata. Acest partid a luat fiinta in berariile din Munchen treptat formandu-mi propria politie, cooptandu-l pe Hitler ,care ironic al carui menire era sa-i spioneze, si de aici cred ca cu totii stim ce sa imtamplat. Totusi Romania e pe timp de pace . Dar numai ca aceata pace e numai la suprafata si nu si in suflet si in gand. Toti Romanii se vaicara ca in povestea cu drobul de sare . Dar tot acolo il lasa. 50 ani au asteptat Americanii. Au venit cu cola , guma , de mestecat,blugi etc . Acum mai asteapta Romanul o minune !!!! Minunea sta in noi domnilor , in creierele si intelepciunea pe care fiecare o posedam. Sa se formeze un partid de asemenea anvergura si stamina e nevoie de uniune de camaraderie de devotament,dedicatie si curaj . Daca maine cineva spune: De luni greva generala ! Mergi la Greva si ai numeri pe degete . De frica sa nu-si piarda serviciul. Ideea este domnilor pana nu se ajunge la os cum se spune si romanul nu va mai avea nici bani de pomelnice sa se roage la minuni,numai atunci si numai atunci un asemenea partid va avea succes.
Ultima modificare: Marți, 31 Iulie 2018
Catalin cata, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Geoana sau basescu? new_2009 new_2009 pe cine votam in turul 2? de ce?:D oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o (vezi toată discuția)
Atribuire mandate consiliu Darie Tudor Darie Tudor Salut! Am primit Procesul-verbal cu centralizarea voturilor pentru functia de consilier local. [b]Revin:[/b] Este vorba de un nr. de 13 consilieri Ma ... (vezi toată discuția)
Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)