avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Ce firme sunt acreditate sa faca asigurari Ptr. ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Ce firme sunt acreditate sa faca asigurari Ptr. Reforma sanatatii?

Buna ziua,
Unde pot afla despre o firma care are acreditare de la CNA pentru asigurari de sanatate in domeniul privat, pentru noua reforma:stunned: a sanatatii?
Nu vreau sa cad in plasa ,ca multe alte persoane care au facut asigurari la firme neautorizate.:stunned:
Cel mai recent răspuns: ami11 , utilizator 16:48, 18 Iunie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Cu siguranta nu exista nici o firma acreditata de CSA in acest moment. Numai dupa (si daca) ce va fi votata si publicata o noua lege a sanatatii, se vor sti criteriile pe baza carora se va face autorizarea intermediarilor.
Va multumesc mult pentru sfaturile date...scuze de eroarea facuta mai sus in denumirea comisiei..nu am stiut cum sa corectez :sorry:
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurari de sanatate - trebuie neaparat sa apartii unui grup? Bog91 Bog91 Buna. Doresc sa stiu daca contractele de adeziune care se vor face odata cu intrarea in vigoare a legii care obliga individul sa-si faca asigurare de ... (vezi toată discuția)
Calificare csa si pt activitate temporara (ex, incheiere asigurari sanatate /2012)? dona77 dona77 Legat de subiectul asigurarilor de sanatate mult dezbatut, as mai avea de clarificat problema principala semnalata de CSA (Comisia de Supraveghere a ... (vezi toată discuția)
Refuz plata daune carpatica pentru accident usor Catalin Benea Catalin Benea Buna ziua, Sunt un asigurat RCA Carpatica care a produs un accident usor, mai bine zis o tamponare in spate a unui autoturism, din vina mea. Sunt asigurat RCA ... (vezi toată discuția)