avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... razgandire intelegere amiabila
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

razgandire intelegere amiabila

salutare,

se pare ca accidentele se tin scai de mine si prietenii mei in vara asta. ieri un amic de-al meu a comis-o si nu a acordat prioritate. a intrat astfel intr-un autoturism al carui sofer nu purta centura si a fost izbit cu capul de bord, in plus a avut si o mica sangerare la arcada care s-a oprit de la sine.

a venit salvarea insa victima a refuzat sa se duca la spital. i-a zis amicului meu ca pentru 500 euro nu se declara victima si nu se duce nici la spital. apoi a venit politia care i-a intrebat clar daca s-au inteles sau daca incepe sa faca masuratori. astia au zis amandoi ca s-au inteles, nu s-au facut masuratori si urmeaza sa se duca maine la asigurator pentru intocmirea intelegerii amiabile. politistul vine cu ei sa fie sigur ca nu e nevoit sa intocmeasca dosar penal.

azi victima s-a razgandit si i-a zis amicului meu ca doreste mai multi euro sau se declara victima si se duce la spital.

ce poate face amicul meu acum ? maine trebuie sa fie la asigurator cu "victima" dar si cu politistul sa incheie amiabila dar acum el nu mai este inteles cu "victima".


va multumesc anticipat pentru raspuns,
teddy

Alte discuții în legătură

Accident de circulație SMarcel SMarcel Bună ziua Accident de circulație. În luna martie am avut un accident de circulație, lângă comuna Adâncata, județul Ialomița. Am intrat cu viteză ... (vezi toată discuția)
Sicanare in trafic si accident neocaste neocaste Am o intrebare legata de o sicanare in trafic urmat de un mic accident, in sensul ca: Prima data imi taie calea, il claxonez, la 200m opreste in dreptul meu, ... (vezi toată discuția)
Nulitate proces verbal /dovada suspendare permis Sobolan de tomberoane Sobolan de tomberoane Este nulitate absoluta in momentul in care in procesul verbal adresa gresita total al accidentului la fel si pe dovada de permis este scris negru pe alb ca ... (vezi toată discuția)