Buna seara
am nevoie urgent sa ma reprezinte un avocat la recurs la curtea de Apel Bucuresti.
Mai exact intr-un proces penal la primul termen nu am avut aparare si mi s-a aprobat amanare. Va rog daca ma puteti ajuta sa pot beneficia de aparare contra cost. Multumesc
Am recurs la un proces penal, nu am avut aparare in prima instanta la judecatorie si pe 22.06 am al doilea termen pentru ca, la primul termen nu am avut avocat si am formulat o cerere pentru aparare si mi s-a aprobat.
Luati legatuira in vederea angajarii , atat cu avocati recomandati sau din tribunal , cat si cu cei din forum pentru a putea sa alegeti pe unul dintre acestia , pentru a va reprezenta interesele .
Succes si alegere buna !
Recurs amanat
Ristina
In cazul unui proces de recurs proprietari – chiriasi, se poate amana recursul ?
In ce conditii poti cere amanarea recursului ?
Exista o lege in ... (vezi toată discuția)
Model de cerere
marinica71
ma poate ajuta cineva cu un model de cerere in vederea solicitarii unui nou termen de judecata la curtea de apel pt angajarea unui aparator?cu cate zile ... (vezi toată discuția)
Caut avocat
marinica71
sunt parte intrun dosar de stabilire a succesiunii ajuns la (dupa recurs facut de mine la judecatorie si tribunal)curtea de apel si caut un avocat din iasi ... (vezi toată discuția)