avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reprezentare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reprezentare

Buna seara
am nevoie urgent sa ma reprezinte un avocat la recurs la curtea de Apel Bucuresti.
Mai exact intr-un proces penal la primul termen nu am avut aparare si mi s-a aprobat amanare. Va rog daca ma puteti ajuta sa pot beneficia de aparare contra cost. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:10, 18 Iunie 2012
Care e problema?
Am recurs la un proces penal, nu am avut aparare in prima instanta la judecatorie si pe 22.06 am al doilea termen pentru ca, la primul termen nu am avut avocat si am formulat o cerere pentru aparare si mi s-a aprobat.
Luati legatuira in vederea angajarii , atat cu avocati recomandati sau din tribunal , cat si cu cei din forum pentru a putea sa alegeti pe unul dintre acestia , pentru a va reprezenta interesele .
Succes si alegere buna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs amanat Ristina Ristina In cazul unui proces de recurs proprietari – chiriasi, se poate amana recursul ? In ce conditii poti cere amanarea recursului ? Exista o lege in ... (vezi toată discuția)
Model de cerere marinica71 marinica71 ma poate ajuta cineva cu un model de cerere in vederea solicitarii unui nou termen de judecata la curtea de apel pt angajarea unui aparator?cu cate zile ... (vezi toată discuția)
Caut avocat marinica71 marinica71 sunt parte intrun dosar de stabilire a succesiunii ajuns la (dupa recurs facut de mine la judecatorie si tribunal)curtea de apel si caut un avocat din iasi ... (vezi toată discuția)